Vision 3 – uuden sukupolven robusti käyttöliittymä

Maailma ympärillämme on muutoksessa. Koneet ympärillämme ovat koko ajan kehittymässä älykkäämmiksi; esimerkkeinä älypuhelimet, älykkäät kodinkoneet ym.

Sama muutos on tapahtumassa myös liikkuvissa työkoneissa, kuten rakennus-, metsä- ja maatalouskoneissa. Konevalmistajat parantavat jatkuvasti laitteiden tuottavuutta, käytettävyyttä ja turvallisuutta. Tähän tarvitaan myös kehittyneempiä ohjaimia, näyttöjä ja käyttöliittymiä.

TTControl, TTTechin ja HYDAC Internationalin yhteisyritys, on johtava sähköisten ohjausjärjestelmien, käyttöliittymien ja IoT-liityntäratkaisujen toimittaja. TTControl tarjoaa koneenrakentajille nyt uuden sukupolven robustin käyttöliittymän nimeltään Vision 3. Ominaisuuksista voisi mainita esimerkkinä jopa neljä CAN-väylää, joista yksi ISOBUS-yhteensopiva; tuki ISOBUS -virtuaaliterminaaleille, sekä modernit liitännät kuten USB ja Ethernet tai Ethernet BroadR-Reach. Yhdessä TTC-616 Ethernet-kytkimen kanssa Vision 3 näyttöön saa yhdistettyä jopa viisi Ethernet BroadR-Reach kameraa.

 

Alkuperäinen iVT international julkaisu (eng.)
Kirjoittaja Arno Purkrabek, TTControl

Lataa iVT artikkeli s. 73-76  (pdf 580 KB, eng)

 

Lisätietoja Vision 3: ttcontrol.com

Lataa esite (pdf 1 MB, eng)