Meille töihin

HYDAC työnantajana

HYDAC tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä hydrauliikan, automaation ja teollisten sovellusten maailmassa vahvan yhdessä tekemisen hengessä.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme perusta, jokapäiväinen tavoitteemme ja menestystekijämme. Kun asiakkaamme voi hyvin, niin voimme mekin.

Tavoittelemme HYDACilla turvallista ja luotettavaa, toisaalta innostavaa ja kehittämiskeskeistä toimintaympäristöä. Rakennamme yrityksemme menestystä koko työyhteisön voimin ja pidämme huolta toimintapuitteista, jossa kukin voi yksilöllisesti kasvaa, kehittyä ja loistaa omassa tehtävässään.

Arvostamme työntekijöidemme halua kehittää omaa osaamista ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Työyhteisössämme on edustettuna monipuolista asiantuntijuutta ja vaalimme yrityskulttuuria, jossa erilaisia näkökantoja kuunnellaan kehittäessämme toimintatapojamme ja työympäristöämme.

Välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä työssä että sen ulkopuolella, mikä kumpuaa arvokkaasta perheomistajataustastamme. Emme toimi kylmästi kvartaalien pohjalta, vaan joustavuuden ja työtovereiden arvostamisen kautta haluamme luoda aitoa luottamuksen ja sitoutumisen tunnetta kullekin Hydacilaiselle. Tämä näkyy yrityksessämme pitkinä työurina ja välittömänä kanssakäymisenä työkavereiden ja esimiesten välillä.

Tunteaksesi HYDACin itsellesi sopivaksi toivot työpaikaltasi ketteriä toimintamalleja ja arvostat kevyitä päätöksentekoprosesseja. Uskomme päivittäisen työn ohjaamisessa vakaaseen arvopohjaan, joten koet arvomme itsellesi luonteviksi ja samaistuttaviksi.

HYDAC-konserni on edustettuna lähes 50 eri maassa, joten sinulla on halutessasi mahdollisuus kehittää uraasi jopa kansainvälisellä tasolla.

Katso hakukohtaiset ohjeet alla olevasta Avoimet työpaikat -osiosta. Vaikka meillä ei olisi sopivaa työtehtävää avoinna tällä hetkellä, mutta uskot Hydac Oy:n olevan juuri oikea yritys sinulle, jätä rohkeasti meille avoin hakemus.

Lataa rekry-esitteemme (pdf)

Tutustu työnhakijarekisterimme tietosuojaselosteeseen.