Laitevuokraus

Öljyn puhtaus ja sen valvonta on tärkeää hydrauli- ja voitelujärjestelmien toimivuuden kannalta. Vain mittaamalla voidaan varmistua riittävästä öljynpuhtaudesta. Kun tarvitset mittalaitetta harvemmin, on vuokraus joustava ja kustannustehokas tapa.

Vuokraamme tähän tarkoitukseen soveltuvia mittalaitteita ja suodatusyksiköitä.


 

HMG 4000

Kosketusnäytöllä varustettu monipuolinen akkukäyttöinen mittalaite paineen, virtauksen, pyörimisnopeuden ja lämpötilan mittauksiin. Voi tallentaa yhtä aikaa jopa 38 eri anturia ja tuloksia voi tarkastella näytöltä tai tietokoneen kautta. Laitteella voi tutkia myös CAN-antureiden ja verkkojen viestejä.
Mittalaite on helppokäyttöinen ja tukeva käyttää.MFU-15E9-SM-FE

Kannettava täyttö- ja suodatusyksikkö mineraaliöljyjen helppoon siirtoon ja suodatukseen. Tuotto 15 l/min, paine enintään 3,5 bar. Sallittu viskositeettialue 5-350 mm²/s, DIN 51425 mineraaliöljyille.


 

FCU 1310

Kannettava imupumpulla varustettu partikkelilaskuri, joka näyttää myös vesipitoisuuden ja öljyn lämpötilan. Voidaan käyttää myös laitteen omalla akulla. Tulokset saa luettua näytöltä tai tallennettua muistiin, josta ne on helppo siirtää joko muistitikulla tai langattomasti tietokoneelle tai Android-pohjaiseen mobiililaitteeseen. Salkkumallisena laite kulkee helposti mukana. Soveltuu 2-350 mm²/s viskositeetin mineraaliöljyille, enintään ISO VG 68. Käyttöpaine -0,5 – 45 bar ja mukana tulevan adapterin avulla 15-345 bar.FCU 2210-4-M

Raskaaseen ja jatkuvaan käyttöön tarkoitettu kannettava partikkelilaskuri omalla pumpulla ja paperitulostimella. Tulokset voi tallettaa sisäiseen muistiin ja siirtää tietokoneelle. Soveltuu myös korkean viskositeetin omaaville öljyille, painelinjasta otettuna aina 1000 mm²/s asti. Käyttöpaine 1-350 bar.


 

CSM 2000

Pumpulla varustettu hiukkasanalysaattori joka laskee likapartikkelit luotettavasti myös runsaasti ilmaa sisältävästä öljystä. Laitteen voi asentaa tutkimaan itsenäisesti ison järjestelmän puhtaustasoja. Sisältää monipuoliset liitäntämahdollisuudet ulkopuolisiin järjestelmiin. Soveltuu DIN 51425 mineraaliöljyille, viskositeettialueelle 10-1000 mm²/s ja on tarkoitettu kytkettäväksi paineettomaan linjaan, -0,4-0,5 bar.


CSM 1220

Pumpulla varustettu hiukkasanalysaattori joka laskee likapartikkelit luotettavasti myös runsaasti ilmaa sisältävästä öljystä sekä näyttää vesipitoisuuden. Laitteen voi asentaa analysoimaan itsenäisesti ison järjestelmän puhtaustasoja. Mittausdatan ja hälytykset voi lukea näytöltä, tietokoneen avulla tai yhdistää suoraan erilliseen koneenohjausjärjestelmään. Soveltuu DIN 51425 mineraaliöljyille, viskositeettialueelle 10-800 mm²/s ja -0,4-80 bar paineille.