HYDAC-ryhmä on ostanut Funken osake-enemmistön

Vuoden 2022 alussa Funken pitkäaikainen yhteistyökumppani ja asiakas HYDAC on ostanut enemmistön Funkesta. Pienomistajana jatkaa Funken perustajan pojanpoika Jan-Christoph Funke.

Kauppa sisältää Funke Wärmeaustauscher Apparatebau GmbH:n liiketoiminnan Gronaussa Saksassa, sekä ulkomaiset yritykset Kiinassa, Ranskassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Intiassa. Funke on erityisesti tunnettu lämmönsiirtimistä ja heidän putki- ja levylämmönsiirtimiä on toimitettu mm. Suomalaisille asiakkaille jo 20 vuoden ajan.

Bernd Timmermann on palannut samalla takaisin Funken toimitusjohtajaksi. Hän on tuntenut yrityksen ja suurimman osan työntekijöistä jo vuosien ajan.

Hydac on kutsunut Funken Suomen myynnistä aiemmin vastanneen Anna-Maija Laurilan liiketoiminnan kehittämispäälliköksi ja hän tulee antamaan arvokasta tietotaitoa Funken laitteiden tiimoilta. Hän tulee auttamaan Hydacin Suomen myyntiverkostoa liittyen FUNKE tuotteiden tarpeisiin niin uusissa kuin jo toimitetuissa kohteissa.

Funken asema itsenäisenä yhtiönä ja sijainti eivät muutu. Nimi Funke tulee säilymään uudesta omistusrakenteesta huolimatta.

Kaupan myötä Funken myyntiverkosto laajenee huomattavasti; jatkossa Funken tuotteet ovat saatavilla kaikkien HYDAC-myyntiyhtiöiden kautta. Tuotteiden myynti-, huolto ja kunnossapitoverkosto tulee asteittain laajenemaan myös globaalisti. Asiakkaat saavat muutoksen kautta yhä laajemman konseptin erilaisia tuotteita ja ratkaisuja Hydacin kautta. Pystymme jatkossa auttamaan asiakkaitamme erilaisten jäähdytystehtävien lisäksi myös muissa lämmönsiirron tarpeissa.

Asiakas on toimintamme keskipiste. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme ajallaan tavalliseen tapaan erittäin hyvällä laadulla kilpailukykyiseen hintaan. Tämä sisältää myös nopean vasteajan saapuviin kyselyihin.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

myynti@hydac.fi
010 773 7101
Tai Hydac yhteyshenkilöltäsi

 

https://www.funke.de/en-gb/