Hydac Oy

Hydac Oy on vuodesta 1985 Suomessa toiminut hydrauliikka-alan toimija. Olemme osa saksalaista HYDAC-ryhmää, joka maailmanlaajuisen myyntiverkoston voimin vastaa kansainvälistyvän asiakaskunnan asettamiin haasteisiin toimimalla globaalisti unohtamatta paikallisuutta ja palvelua.

Nykyisin toimintamme on voimakkaasti laajentunut perinteisen hydrauliikka-alan ulkopuolelle ja kehitämme aktiivisesti mm. kunnonvalvontaan, komponenttipuhtauteen, prosessitekniikan sovelluksiin, dieselsuodatukseen, ohjausjärjestelmiin ja E-Mobilityyn liittyviä tuotteita ja järjestelmiä.
Technion Oy:n liittäminen osaksi HYDAC-ryhmää vuonna 2019 mahdollistaa meille entistäkin paremmat mahdollisuudet tarjota kokonaisratkaisuja erityisesti mobilekonerakentajille jatkuvasti digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Yhdistymisen myötä sähköisten ohjausjärjestelmien ja niihin liittyvä ohjelmistotarjontamme monipuolistui.

Vahva perheomistajatausta takaa HYDAC-ryhmän asiakkaille joustavan ja asiantuntevan palvelun.

Suomessa Hydac Oy:n toiminnan perustana ovat omat eurooppalaiset HYDAC-tuotetehtaat, joista jokainen on alallaan maailman johtavien toimijoiden joukossa. Sovellusalueemme on laaja, käsittäen kaikki teollisuus- ja mobilehydrauliikan, voitelu- ja jäähdytysjärjestelmien sekä prosessisuodatuksen sovellukset; komponenttitasolta aina kokonaisiin järjestelmiin asti.

Oman paikallisen suunnittelun ja kokoonpanon ansiosta pystymme toteuttamaan järjestelmät joustavasti ja ammattitaidolla; MADE IN FINLAND.

Kaikilta osin mahdollisimman korkea asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme.

Arvot

Asiakassuuntautuneisuus

Tähtäämme asiakashyötyyn.

Muutoshalukkuus

Toimintaympäristö muuttuu -ja niin mekin.

 

Luotettavuus

Täytämme lupauksemme.

Uteliaisuus

Innostus ja mielenkiinto uusiin asioihin.

Rohkeus

Haluamme uusia haasteita.

Yrittäjähenkisyys

Kaikki osallistumme oman ja yrityksen menestyksen rakentamiseen.

Sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu laajasti: ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 45001