AUTOMAATIO- JA ANTURITEKNIIKAN TUOTEINSINÖÖRI

Vielä ehtii hakea! Etsimme vahvistukseksemme tuoteinsinööriä tai tuotepäällikköä myynti- tai teknologiatiimiimme!

Toimipisteenä voi olla joko Tampere tai Vantaa tai työskennellä voi joustavasti myös etänä.

 

Osaavien myynti- ja teknologiatiimiemme tehtävänä on myynnin ja tuotetietämyksen kokonaisvaltainen kehittäminen. Tämän tehtävän vastuualueisiin kuuluvat mm. erilaiset automaatio-, anturi- ja väylätekniikat. Työnkuva on haastava ja laaja: lähtien asiakkaan toiveiden selvittämisestä päätyen toimituksen jälkeiseen asiakastukeen sekä oman organisaatiomme kouluttamiseen. Tavoitteenamme onaina varmistaa mahdollisimman korkea asiakastyytyväisyys.

Toimenkuvaa on mahdollista muokata hakijan taustan mukaan joko enemmän myynti- ja asiakasvastuulliseksi tai asiantuntijatyyppiseksi.

 

Työyhteisömme vaalii yrityskulttuuria, jossa työkavereiden osaamista arvostetaan sekä työntekijöiden hyvinvoinnista välitetään niin työssä kuin sen ulkopuolella. Yrityksenä olemme asiantunteva organisaatio, joka myy korkealaatuisia merkkituotteita ja jolla on arvostetun saksalaisen päämiehemme jatkuva tuki.

 

Voisitko sinä olla sopiva tekijä tiimiimme?

Testaa soveltuvuutesi klikkaamalla ”Aloita”!

 

Lisätietoja voit kysellä Veli-Matti Jortikka, Technology Development Manager,  010 773 7156 tai Ville Luomala, Sales Director, 010 773 7155