Hydrauliikan opetuslaitteistojen uudet tuulet

Hydac on toimittanut jo vuosien ajan monipuolisia ja kestäviä hydrauliikan opetuspenkkejä oppilaitosten käyttöön. Tuoreimpana päivityksenä hydrauliikan opetuspenkkeihin on tarjolla pyörimisnopeussäädetyt Kinesys-pumput, joiden avulla voi toteuttaa nykyaikaisen, energiatehokkaan koneikon.

Digitalisaatio etenee ja nykyään pelkkä hydrauliikan opetus ei useinkaan riitä. Niinpä perinteisten opetuspenkkien rinnalle tarvitaan uusia järjestelmiä tukemaan Teollisuus 4.0 -maailman oppimistavoitteita. Tätä varten Hydac on kehittänyt konseptin, jonka alustana on pyörillä oleva, siirreltävä 19” räkki. Vakiona olevien integroidun WLAN-reitittimen ja 24 VDC syöttöjännitteen ohella varusteiksi voi vapaasti valita esimerkiksi:

  • HYDAC HMG 4000 -mittalaite, jolla voi tehdä monipuolisesti mittauksia niin perinteisillä
    analogisilla antureilla (V, mA) kuin myös CAN-väylältä
  • Ohjelmoitava logiikka
  • CSI-C-11, joka on kunnonvalvontamittausten liityntärajapinta ethernet- ja WLAN-yhteydellä
  • IO-Link master
  • HYDAC DATA+ -laite IIoT-järjestelmiä varten
  • HYDAC SMART -antureita

Mitattujen tietojen keruu, käsittely, esittäminen, siirto ja tallentaminen toteutuu nykyaikaisella tavalla ja samalla mahdollistetaan uuden oppiminen tehokkaasti. Kaikki järjestelmässä käytetyt anturit ja liityntärajapinnat ovat Hydacin tuotteita, joten ne ovat yhteensopivia muiden HYDAC-koulutuspakettien kanssa.

 

Vieraile HYDAC -sivustoilla ja tutustu tuotteistoon:

HYDAC DATA+

HYDAC HMG 4000

HYDAC Kinesys

HYDAC Antureita


Lataa Hydraulic Trainer esite  (pdf 10 MT):